Biscotti Hellas

Η BISCOTTI HELLAS είναι μια πρότυπη μονάδα παραγωγής, εξειδικευμένη σε υψηλής ποιότητας προϊόντα Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, με έδρα την Αθήνα και συνεχή ενασχόληση από το 1987.

Χρησιμοποιεί μόνο 100% φυσικές πρώτες ύλες, άλευρα ολικής άλεσης, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αγνό ελληνικό βούτυρο. Η βασική γκάμα των προϊόντων της είναι Cookies, Βουτήματα, Κριτσίνια καθώς και Κέικ (Ατομικά κ Family).

Η διασφάλιση των προϊόντων της λειτουργεί κάτω από τους αυστηρούς κανόνες των συστημάτων ποιότητας HACCP & ISO 20000.

Ιστορικό

Η BISCOΤTI HELLAS ιδρύθηκε  το 1987 στο Χαλάνδρι Αττικής.

Ύστερα από 4 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης επεκτάθηκε σε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στην Αγ. Παρασκευή, μέχρι τον Απρίλιο του 2005 που εγκαθίσταται εξ ολοκλήρου σε νέο χώρο 700τμ (γραφεία, παραγωγή, αποθήκη) στις Αχαρνές Αττικής.

Η διασφάλιση των προϊόντων της λειτουργεί κάτω από τους αυστηρούς κανόνες των συστημάτων ποιότητας HACCP κ ISO 20000.

Στόχοι

Η BISCOΤTI HELLAS από την ίδρυσή της χαρακτηρίστηκε από την αγορά ως εταιρία παραγωγής προϊόντων Υψηλής Ποιότητας. Τα αυστηρά κριτήρια επιλογής πρώτων υλών και η Παραδοσιακή Μέθοδος Χειροποίητης Παραγωγής που εφαρμόζει, παραμένουν αδιαπραγμάτευτα.

Σήμερα, παρά το ασφυκτικό επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε από την παγκόσμια οικονομική κρίση, στοχεύουμε στη διατήρηση της αναπτυξιακής μας πορείας επανασχεδιάζοντας τα στρατηγικά μας πλάνα, επενδύοντας σε τεχνογνωσία, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, διευρύνοντας την προϊοντική μας γκάμα.

Εφαρμόζοντας ευέλικτες λύσεις ισχυροποιούμε τη σχέση μας με τους συνεργάτες, σκεπτόμενοι πάντα τον ικανοποιημένο τελικό καταναλωτή.