Τρόπος - Χρόνος - Κόστος Αποστολής

  1. Αποστολή της παραγγελίας με μεταφορική εταιρεία επιλογής του πελάτη

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή, για παραδόσεις στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα, η παραγγελία σας θα σταλεί με μεταφορική εταιρεία – courier της επιλογής σας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε. Το κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Η παραγγελία θα παραδοθεί από εμάς στην μεταφορική εταιρεία εντός 5 εργάσιμων ημερών.

 

  1. Παραλαβή από το κατάστημά μας

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή, την παραγγελία σας θα την παραλάβετε από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην διεύθυνση, Κασπίας 4 & Αριστοτέλους 99, Αχαρναί, Αττική. Μόλις είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα θα σας αποσταλεί δεύτερο email "Παραλαβής της παραγγελίας σας" ή θα λάβετε τηλεφωνική ενημέρωση, ώστε να περάσετε από το κατάστημά μας και να την παραλάβετε.

  1. Για τις παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος, οι χρεώσεις γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

 

ΠΕΤΡΟΣ Π. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

BISCOTTI HELLAS

Κασπίας 4 & Αριστοτέλους 99,

Αχαρναί, Αττική,

 Τ.Κ.: 13671

ΤΗΛ.: +30 210 2477755 & +30 210 2478948

 

Ειδικοί Όροι

1.ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.
 

2.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός κατά τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.
 

3.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

  1. Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.
  2. Την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο. ΑΠΟΔΟΧΗ σημαίνει προσεκτική ανάγνωση των όρων χρήσης και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.biscottihellas.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:


α. Με τραπεζική κατάθεση στους κάτωθι λογαριασμούς:

Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
ΙΒΑΝ: GR0701107090000070944006827
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 70944006827
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΕΤΡΟΣ Π. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR0201720740005074043505868
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5074043505868
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΕΤΡΟΣ Π. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Τράπεζα ALPHA
ΙΒΑΝ: GR7301401380138002310028811
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 138002310028811
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΕΤΡΟΣ Π. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε:

  1. στην κατάθεση σας να σημειώσετε σαν αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας, ακριβώς όπως το δηλώσατε στα στοιχεία της παραγγελίας σας.
  2. στείλετε με email στο info@biscottihellas.gr το αποδεικτικό κατάθεσης.
  • Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις λάβουμε την τραπεζική σας κατάθεση και το αποδεικτικό κατάθεσης.

 

 

β. Με αντικαταβολή (μόνο για την παραλαβή από το κατάστημά μας) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.
 

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (13%), ενώ το www.biscottihellas.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
 

Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας BISCOTTI HELLAS, για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. 

Τα παραπάνω δεδομένα επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.